Valikko Sulje

Pastori Shaulovin Suomen kiertueen päätöskokoukset

Kutsumme Sinua vielä tämänkertaisen kiertueen viimeisiin kokouksiin.

2.11. HELSINKI VUOSAARI Vapaasrk Israel-rukousilta klo 18.30. Vuosaarentie 10

5.11. TURKU Toivon srk klo 16 ja 18. Eerikinkatu 4

6.11. TURKU Toivon srk klo 16 ja 18. Eerikinkatu 4

Tiimiläisemme terveiset matkalta rohkaisevat ja kutsuvat Huutavan Lähteen tykö:

10.10. -22 saavuimme Ouluun YWAM:n eli Nuorten Mission tiloihin, jossa yövyimme kaksi yötä. Kokoukseen osallistui noin 30 hlöä. Jeesus oli keskuudessamme ja kosketti useita ihmisiä ja antoi elävää vettä juotavaksi. 12.10. jätimme tulkki Harri Junnilan Kuopion linja-autoasemalle rukouksien saattelemana jatkamaan matkaa kohti kotikaupunkiansa. Iltapäivällä saavuimme Juvalle, joka on yksi keskuspaikoistamme matkallamme. Siellä tiimiimme liittyi Maarit tulkiksi lähes viikon ajaksi. Yhdessä ajelimme ja olimme kokouksissa mm. Kalajoella ja lähiseuduilla matkallamme takaisin kohti Juvaa. 

Etukäteen huokailin Taivaan Isälle, että eikö voisi muuttaa kokouspaikkojen järjestyksiä, että ajomatkat olisivat lyhempiä? Minulle vastattiin, että jokainen kokous on oikeassa paikassa oikeaan aikaan! Sain varmistuksen siihen, kun eräässä paikassa kokouksen jälkeen tuli hätääntynyt henkilö paikalle ja saimme keskustella ja rukoilla hänen kanssaan ja viedä hänen vaikeaa asiaansa Jeesukselle. Lopulta kiitos nousi hänen huuliltaan! Totesin, että olimme oikeassa paikassa oikeaan aikaan! Jumalan tiet ovat paljon korkeammalla kuin meidän tiemme. 

Olemme saaneet kokea Jumalan voiman suuruutta matkallamme, joka on nyt jatkunut 5000 km. Me olemme saaneet kokea Jumalan voimaa fyysisesti ja henkisesti. Emme ole väsyneet uusien ihmisten tapaamiseen emmekä autossa istumiseenkaan. Olemme jaksaneet ihmeellisesti! 

Joka paikassa missä olemme olleet, Pyhän Hengen läsnäolo on ollut voimakas ja ihmisten sydänten ovet, ruostuneet ja kiinni juuttuneetkin, ovat avautuneet Sanan siemenelle ja he ovat saaneet juoda elävästä lähteestä. Monet ovat pelastuneet, monet parantuneet, monet virvoittuneet, monet täyttyneet Pyhällä Hengellä. Jeesus ja ristin työ ovat huutavan lähde, joka antaa elävää vettä jokaiselle, joka huutaa Häntä avuksi. Meidän tulee joka päivä mennä Jeesuksen luokse pysyäksemme elävinä ja yhteydessä Jeesukseen. Rukouksiinne sulkeutuen🙏

Riitta Aho

Kalajoen Vapaaseurakunta 15.10. Jumala on antanut meille jokaiselle uskovalle sovituksen viran:

“Sillä Jumala oli Kristuksessa ja sovitti maailman itsensä kanssa eikä lukenut heille heidän rikkomuksiaan, ja hän uskoi meille sovituksen sanan. Kristuksen puolesta me siis olemme lähettiläinä, ja Jumala kehoittaa meidän kauttamme. Me pyydämme Kristuksen puolesta: antakaa sovittaa itsenne Jumalan kanssa.” 1.Kor.5:19-20.

Mänttä, Turvapaikka 17.10. “Herra on minun turvani ja linnani, hän on minun Jumalani, johon minä turvaan.” Ps. 91:2.
Matka jatkuu Itä-Suomea kohti. “Ja sinun korvasi kuulevat takaasi tämän sanan, milloin poikkeatte oikealle tai vasemmalle: Tässä on tie, sitä käykää.” Jes.30:21.
Gennadi Karjalan upeissa maisemissa.
Lappeenrannan vapaaseurakunta 26.10. Vapaaksi riippuvuuksista -ilta. Gennadi sekä tulkki Orli Pentikäinen.
Olemme uskovina osa Jumalan suurta perhettä. Tässä perheväkeä Lappeenrannassa Matti ja Ljuba Tynkkysen luona. “Katso, kuinka hyvää ja suloista on, että veljekset (ja sisaret) sovussa asuvat!” Ps. 133:1.