Valikko Sulje

Tiimimme

Tiimimme

Jeesuksen rakkaus vapautti Andrei Nenashevin, Sergei Semidan ja Gennadi Shaulovin monien vuosien huume- ja vankilakierteestä. He ovat käyneet läpi Lämpimän kodin kuntoutusohjelman ja nykyään he toimivat pastoreina Living Israel -seurakunnissa ja ovat antaneet koko elämänsä muiden auttamiseen.

Maarit Remes ja Taru Ilvonen ovat tahoillaan saaneet myös kokea Jumalan armoa ja rakkautta omassa elämässään. Jumala on kutsunut heidät erinäisten vaiheiden kautta Uskon tie ry yhdistyksen toimintaan.

Jumala on antanut Gennadi Shauloville näyn Suomesta, ja hän on vieraillut maassamme vuodesta 2009 lähtien. Yhteistyö Uskon tie ry:n kanssa alkoi 2017, jolloin yhdistys järjesti Gennadin aloitteesta ensimmäisen yhteisen kiertueen. Tällä kiertueella oli mukana myös Sergei Semida Maarit Remeksen ollessa yhdistyksen edustajana ja tulkkina.

Andrei Nenashev vieraili Suomessa ensimmäisen kerran 2019 keväällä. Samana keväänä Taru Ilvonen pyydettiin mukaan yhdistyksen toimintaan. Saman vuoden lopulla pastoreiden vieraillessa Suomessa yhteistyö yhdistyksen ja pastoreiden välillä vahvistui ja sovittiin mm. yhteydenpidon tiivistämisestä ja Lämpimän Kodin perustamisesta Suomeen.

Jumalan työtä yhteisen näyn hyväksi

Tiimimme on saanut kokea Jumalan rakkauden muuttavaa voimaa, joka on syventänyt Jumalan tuomaa ystävyyttä ja yhteyttä. Olemme saaneet myös nähdä Jumalan vievän työtä askel askeleelta eteenpäin.

Pidämme viikoittain yhteyttä viestien, puheluiden, videotapaamisten ja rukousyhteyden kautta. Myös Suomen tiimin ja työn ystävien on tarkoitus vierailla Israelissa ja tutustua siellä Lämmin Koti -työhön. Lisäksi olemme vierailleet Riikan ja Tallinnan Lämpimissä Kodeissa.

Työn ystävät

Tiimiimme kuuluu tärkeänä osana pääkaupunkiseudun rukousryhmät ja ystävät, jotka kokoontuvat säännöllisesti ja muistavat työtä rukouksin. Jumala on tuonut myös eri tavoin palvelutyöhön osallistuvia ystäviä eri seurakunnista, ja pääkaupunkiseudun lisäksi työllä on ystäviä ja tukijoita eri puolilla Suomea.

Yhdistys

Uskon tie ry on toiminut vuodesta 2017 alkaen. Toimintansa alusta asti se on järjestänyt vierailuja Venäjän ja Israelin messiaanista seurakunnista. Evankeliumin sanoman jakaminen ja juutalaisen kansan siunaaminen ovat keskeisimpänä toiminnan tarkoituksena. 

Yhdistyksen hallituksessa toimivat tällä hetkellä Taru Ilvonen puheenjohtajana, Gennadi Shaulov varapuheenjohtajana ja Maarit Remes hallituksen jäsenenä.