Valikko Sulje

Kevään 2023 Israelin pastorivierailun valmistelut alkaneet

Olemme rukouksin alkaneet valmistella pastori Gennadi Shaulovin kevään Suomen vierailua. Kokouksia järjestetään 19.4.-14.5.

Pastori Shaulovin sydämellä on ystävyyssuhteiden vahvistuminen ja uusien luominen ja evankeliumin julistaminen tutuilla sekä myös uusilla paikkakunnilla. Tarkoituksena on pitää myös muutama seminaari, jonka aiheena on “Usko, toivo ja rakasta” 1. Korinttolaiskirjeen 13:13 mukaan: “Niin pysyvät usko, toivo, rakkaus, nämä kolme; mutta suurin niistä on rakkaus.”

Mikäli haluat lisätietoja tai kutsua meitä vierailulle, ota yhteyttä!

Myös rukousillat Suomen Lämmin Koti -työn puolesta jatkuvat. Erään tiimiläisemme ajatuksia aiheesta:

“Meille jokaiselle tutussa kertomuksessa laupiaasta samarialaisesta tuodaan esiin, kuka on meidän lähimmäisemme. Eräänä rukousiltana seurakunnassa Pyhä Henki kysyi missä ovat tänään ne majatalot, johon voisimme viedä ja hoitaa synnin ryöstämiä ja pieksämiä ihmisiä. (Luuk 10:33–35) 

Onko elämäni Jeesuksen tahdossa, jotta voisin olla tuo lähimmäinen, joka hoitaa ja kustantaa majatalon isännälle koituvat kulut ryöstetyn ihmisen hoidosta?   Tämä oli yksi kysymys, jonka äärelle Jumala pysäytti minut muutama viikko sitten.

Tarve näille majataloille Suomessa on aivan selvä, tarvitsemme niitä. Mutta onko meillä uskoa lähteä ylläpitämään niitä ja luottamusta Jumalan huolenpitoon?

Rukoillaan edelleen vastuunkantajia ja vapaaehtoisia sekä taloa että edellytyksiä sen toimintaan, jotta Suomeen voitaisiin avata majatalo – Lämmin Koti.”

Meidät tavoittaa parhaiten sähköpostilla uskontie@gmail.com tai jättämällä soittopyynnön tekstiviestillä, puh. 045 321 1915, niin otamme sinuun yhteyttä.

Siunattua tätä vuotta jokaiselle toivottaen,

Uskon tie ry:n puolesta

Maarit Remes

Taltiointi Kemijärven helluntaiseurakunnasta viime syksyn kiertueelta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *