Valikko Sulje

SUOMEN LÄMMIN KOTI: RUKOUSTYÖ VAHVISTUU JA KASVAA

RUKOUSTYÖN MUOTOUTUMINEN

Joulukuussa 2019 kokoonnuttiin Vantaalla ensimmäisen kerran rukoilemaan Suomeen perustettavan Lämpimän kodin puolesta. Ryhmä kokoontui silloin marraskuussa olleen Living Israel -pastorivierailun jälkeen, jolloin sovittiin yhteistyön tiivistämisestä Uskon tie ry:n kanssa.

Ryhmä ehti kokoontua pääkaupunkiseudulla muutaman kerran ennen korona-pandemian alkua. Sen jälkeen, kun kokoontumisrajoitukset olivat kireimmillään, kokoonnuttiin nettiyhteyden välityksellä. 

Rukoustyö on hakenut muotoaan ja koko ajan olemme pyytäneet Jumalan johdatusta tähän asiaan. Viime kesän aikana yhteydet ryhmässä vahvistuivat ja tänä syksynä on kokoonnuttu pääkaupunkiseudulla suunnitellusti kerran kuussa sekä sen lisäksi lyhyemmällä varoitusajalla ja pienemmissä ryhmissä. 

RUKOUSAIHEITA

Olemme rukoilleet Suomen tulevalle kodille vastuuhenkilöä tai pariskuntaa, joka alkaa johtamaan kodin toimintaa. Kiitos Jumalalle yhteyden avautumisesta Tallinnaan – voimme tällä hetkellä ohjata apua tarvitsevia Tallinnan kotiin, kun Suomen kotia ei vielä ole. Venäjän kieli on kuitenkin tässä vaatimuksena, koska kodit Tallinnassa ovat venäjänkielisiä. 

Olemme rukoilleet yhteyksien vahvistumista Suomen venäjänkielisiin seurakuntiin ja uskoviin, koska Suomen koti tulee palvelemaan myös venäjänkielisiä. Myös muiden yhteyksien muodostumista pyydämme Jumalalta, jotta työ saa lisää ystäviä ja tukijoita.

Ryhmämme rukouksissa ovat ne apua tarvitsevat henkilöt, jotka olemme tulleet tuntemaan työn kautta, sekä myös omaistemme ja läheistemme pelastuminen.

Ystävät rukoilevat työn puolesta eri puolilla Suomea, mutta varsinaisia Suomen Lämmin Koti -rukousryhmiä ei ole ollut muualla kuin pääkaupunkiseudulla. Vakiorukousaiheemme onkin ollut, että sellaisia muodostuisi myös muihin kaupunkeihin.

JUMALA VASTAA

Minä huudan avukseni Herraa, ja Hän vastaa minulle pyhältä vuoreltaan. Minä menen levolle ja nukahdan, sitten herään taas aamuun. Koko yön Herra suojelee minua. Ps.3:4-5.

Kaikki lähtee liikkeelle rukouksesta. Jumala kuulee rukouksemme ja vastaa ajallaan ja tavallaan. Pari viikkoa sitten saimme Herralta vastauksen yhteen pyyntöömme: eräs uskova sisar otti yhteyttä Tampereelta ja kertoi toiveestaan perustaa sinne rukousryhmä.

Tampereen ryhmä kokoontuu ensimmäisen kerran tämän viikon lauantaina 16.10. 
Jos sinulla on mahdollisuus tulla mukaan, mikäli vaikka asut sillä suunnalla, tai ehkä Jumala puhuu sydämellesi, että voisit aloittaa rukousryhmän omalla paikkakunnallasi – ota rohkeasti yhteyttä! 

Kiitos, jos muistat työtämme myös omassa rukouskammiossasi. 

UUDET KANNATUSTUOTTEET: VUODEN 2022 KALENTERI JA POSTIKORTIT

Työn tukemiseksi yhdistys myy vuodelle 2022 kalenteria sekä postikortteja. Kalenterin kuvat ovat pääosin luontokuvia ja jokaisessa kuvassa on jae Raamatusta. Kolmesta kalenterin kuva-aiheesta on tehty postikortti. Kuvat ovat artikkelin lopussa.

Kalenteria myydään hintaan 23 euroa, kortit 2 eur/kpl (+ postikulut). Tilaukset mieluiten sähköpostitse.

Kiitämme uskonsisarta, joka antoi kuvat käyttöömme ja suunnitteli kalenterin. Nimeään hän ei halua julkisuuteen.

Kiitos ja ylistys Jumalalle näistä uusista askeleista eteenpäin työssä!

Yhteystiedot:
Uskon tie ry
Sähköposti uskontie@gmail.com 
Puh. 045 321 1915