Voit osallistua monin eri tavoin!

Rukoile ja toimi mahdollisuuksien mukaan

Olemalla mukana toiminnassa olet osa maailmanlaajuista yhteisöä, mukana toteuttamassa merkittävää hengellistä näkyä, jossa Jumalan rakkauden muuttava voima toimii vahvasti. Uusia Lämpimiä Koteja syntyy vuosittain.

1. Rukoile työn puolesta

Rukous on kaikkein arvokkainta mitä voit tehdä! Monet tämän työn kautta vapautuneet ovat kertoneet, kuinka äitien rukoukset ovat kantaneet.

Suomessa olemme aloittaneet säännöllisen rukoustyön tulevan Lämpimän Kodin puolesta ja työn puolesta rukoillaan myös maanantaisin pastori Andrei Nenashevin vetämässä kansainvälisessä rukousillassa. 

Jos haluat osallistua rukousiltoihin Suomessa, otathan yhteyttä!

Kiitos, kun rukoilet työmme puolesta.

2. Liity postituslistalle ja pysy ajantasalla

Postituslistan jäsenenä saat ajantasaista tietoa toiminnastamme. Voit liittyä postituslistalle lähettämällä meille yhteystietosi sivun kohdassa alempana ”Liity postituslistalle”.

Lähetä leipäsi vetten yli, sillä ajan pitkään sinä saat sen jälleen.

Saarnaaja 11:1

3. Osallistu pienkeräykseen

Uskon tie ry on hakenut pienkeräysluvan, joka on voimassa 17.6.2021-16.9.2021. Poliisilaitoksen hyväksymän pienkeräysluvan keräysnumero on RA/2021/783.

Keräyksen ensisijainen käyttötarkoitus on kattaa Suomen ensimmäisen Lämpimän Kodin avaamiseen liittyviä kuluja, kuten talon ensimmäisten kuukausien vuokria ja käyttökuluja / talon hankkimiseen liittyviä kuluja, mahdollisia remonttikuluja, kodin sisustus- ja käyttötarvikekuluja, asukkaiden terveydenhoitokuluja, hygieniatarvikkeita ja vaatteita, matkakuluja ja muita mahdollisia kuluja.

Keräyksen toissijainen käyttötarkoitus on palvelutyön tukeminen Israelissa, nimenomaisesti kiireisin tarve Katsrinin, Naharian ja Natanian Lämpimissä kodeissa.

Keräystilin numero: FI45 508800 0020 1098 01

BIC OKOYFIHH

Maksun saaja: Uskon tie ry

Viitenumero 5877

Pienkeräyksen järjestäjä: Uskon tie ry, y-tunnus 3079909-5

Yhteystiedot: uskontie@gmail.com, puh. +358 45 32 11 915

LÄMMIN KIITOS LAHJASTASI!

Artikkelien kategoriat

Liity postituslistalle

Lämmin Koti

Living Israelin perustamia Lämpimiä Koteja on Israelin lisäksi Baltian maissa, Keski-Euroopassa, Ukrainassa, Venäjällä ja Yhdysvalloissa.  Verkosto kattaa jo yhteensä yli 40 Lämmintä Kotia. Uskon tie ry tukee Lämmin Koti -työtä Baltiassa ja Israelissa. Tutustu tarkemmin: