Tiimimme

Living Israel – Messiaaninen seurakunta Israelissa

Jeesuksen rakkaus vapautti Andrei Nenashevin, Sergei Semidan ja Gennadi Shaulovin monen vuoden huume- ja vankilakierteestä. Nykyään he toimivat pastoreina Living Israel -seurakunnissa ja ovat antaneet koko elämänsä muiden auttamiseen.

Andrei Nenashev

pastori, Naharia Israel

Naharian Lämmin Koti ja seurakunta toimivat Andrein johdolla. Andrein vastuulla on myös Israelin ulkopuolella olevien Lämpimien Kotien venäjänkielinen nettirukouskokous maanantai-iltaisin. 

Viiden vuoden ajan hän on ollut useiden Living Israelin kuntoutuskotien johtajana Israelissa. Hänen aloitteestaan perustettiin Living Israelin katkaisuhoitoasema.

Gennadi Shaulov

Pastori, Katsrin Israel

Gennadi palvelee Katsrinin seurakunnan pastorina ja miesten Lämpimän Kodin johtajana. Gennadi toimii aktiivisesti musiikkiryhmässä ja välittää musiikilla evankeliumin sanomaa.

Gennadin ensimmäinen kokouskiertue Suomessa oli vuonna 2009. Siitä lähtien Suomella ja suomalaisilla on ollut erityinen paikka hänen sydämessään ja hän on vieraillut maassamme vuosittain. 

Sergei Semida

Pastori, Natania Israel

Sergei on ollut palvelutyössä eri Lämpimissä Kodeissa Amerikassa, Ukrainassa ja Baltian maissa. Sergei on ollut perustamassa Pietarin ja Tsherepovetshin Lämpimiä Koteja Venäjällä, joiden vanhimpana pastorina hän toimii Natanian seurakunnan ohella.

Tiimimme

Uskon tie r.y. Suomessa

Toimintansa alusta saakka Uskon tie ry:llä on ollut yhteistyötä Venäjän messiaanisten juutalaisten ja kristittyjen kanssa sekä Ukrainan, Baltian maiden ja Israelin Lämpimien Kotien kanssa.

Toukokuussa 2020 Living Israelin pastori Gennadi Shaulov valittiin yhdistyksen hallituksen varapuheenjohtajaksi. Hallituksen puheenjohtajana toimii Taru Ilvonen ja hallituksen jäsenenä Maarit Remes.

Taru Ilvonen

Puheenjohtaja

Gennadi Shaulov

VARAPUHEENJOHTAJA

Maarit Remes

HALLITUKSEN JÄSEN