Vierashuoneet Israelissa

Katzrinin ja Naharian lämpimien kotien vierashuoneet ovat avoinna myös matkailijoille. Tarjoamme Israelin matkailijoille edullista majoitusta ja samalla mahdollisuuden tutustua käytännön työhömme.

Majoittumalla vierashuoneessa tuet paikallisesti Israelia ja Lämpimän kodin työtä.

Matkailijana voit osallistua iltatilaisuuksiin ja tutustua Lämpimän kodin asukkaisiin. Vierashuoneissa noudatetaan Lämpimän kodin sääntöjä, joten savukkeiden tai päihteiden käyttäminen niissä on ehdottomasti kielletty.

Huomaa, että kodit ovat venäjänkielisiä. Jos haluat esim. puhua iltatilaisuudessa, tarvitset venäjän kielen taitoisen tulkin.

Alle 10 hengen ryhmille Katsrinin Lämpimästä Kodista käsin on myös mahdollista tehdä retkiä Pohjois-Israelin eri kohteisiin, kuten Kapernaumiin, Gennesaretin järvelle ja Hermonille. Myös tällöin venäjän tulkki tarvitaan mukaan.

Vierashuone Katzrinissa

Vieraile luonamme

Jumalanpalvelukset pidetään perjantaisin klo 18, osoite:

Aretz street 23, Kastrin Israel 1290000

Ota yhteyttä

+972 52 591 4186

Vierashuone Nahariassa

Vieraile luonamme

Jumalanpalvelukset pidetään perjantaisin klo 18, osoite:

Nahariya, Lohamei HaGeta’ot 18, 2. kerros.

Ota yhteyttä

+972-52 591 2184

Vierashuone Nataniassa

Lisätietoja tulee verkkosivuillemme.

Vieraile luonamme

Ota yhteyttä

Lämmin Koti

Living Israelin perustamia Lämpimiä Koteja on Israelin lisäksi Baltian maissa, Keski-Euroopassa, Ukrainassa, Venäjällä ja Yhdysvalloissa.  Verkosto kattaa jo yhteensä yli 40 Lämmintä Kotia. Uskon tie ry tukee Lämmin Koti -työtä Baltiassa ja Israelissa. Tutustu tarkemmin: