Katsrin, Israel

Lämmin Koti
&
GOLANIN KUKKULOIDEN VALONSÄDE
Messiaaninen seurakunta

Esittelemme tällä sivulla Lämpimän Kodin toimintaa Katsrinissa, Israelissa.

”… Jordanin tuonpuoleinen maa, pakanain Galilea – kansa, joka pimeydessä istui, näki suuren valkeuden, ja jotka istuivat kuoleman maassa ja varjossa, niille koitti valkeus.” (Matt. 4: 15,16)

Seurakuntamme

Katsrinin kaupunki sijaitsee Damaskoksen tien varrella. Kun tätä tietä pitkin apostoli Paavali ”oli matkalla, tapahtui hänen lähestyessään Damaskoa, että yhtäkkiä valo taivaasta leimahti hänen ympärillänsä(Apt. 9:3). Talomme katolta avautuu näkymä Syyriaan ja Gennesaretin järvelle. 

Seurakuntamme perusti 12 veljeä. Seurakunnassamme on nyt noin 70 jäsentä, ja monet kuntoutuksessa olleet palvelevat muissa seurakunnissa, eri kaupungeissa ja maissa. 

”Sinun silmäsi on ruumiin lamppu. Kun silmäsi on terve, on koko sinun ruumiisi valaistu”

Luuk. 11:34

Lämmin Koti

Katsrinissa toimii Lämpimät Kodit miehille ja naisille. Lämmin Koti on strategisesti tärkeä Katsrinin uskoville – ei vähiten siksi, että se on seurakuntamme tukikohta, joka sijaitsee kaupungin sisääntuloväylällä. Kartassa Katsrinin kaupungin ääriviivat muistuttavat kalaa. Talomme sijaitsee aivan kalan silmän kohdalla, kuin valaiseva lamppu!

Sinä päivänä on Israel oleva kolmantena Egyptin ja Assurin rinnalla, siunauksena keskellä maata

Jes. 19:24

Haluamme “Levittää majamme seinäkankaan” (Jes. 54:2)

Laajennamme tiloja ja toimintaa saadaksemme enemmän pelastuneita sieluja sekä vierailijoita ja esirukoilijoita. Haluamme olla valona maailmalle, lisätä palvelutyön muotoja Pyhän Hengen lahjojen mukaisesti, rukoilemalla ympärillä olevien maiden puolesta sekä viedä evankeliumia pakanain Galileaan.

Vuonna 2008 Gennadi Shaulov sai veljien kanssa näyn Jumalalta ja he aloittivat palvelustyön Katsrinin kaupungissa Golanin kukkuloilla, Ylä-Galileassa, Israelissa. 

Vieraile luonamme

Jumalanpalvelukset pidetään perjantaisin klo 18, osoite:

Aretz street 23, Kastrin Israel 1290000

Ota yhteyttä

+972 52 591 4186

Lämmin Koti

Living Israelin perustamia Lämpimiä Koteja on Israelin lisäksi Baltian maissa, Keski-Euroopassa, Ukrainassa, Venäjällä ja Yhdysvalloissa.  Verkosto kattaa jo yhteensä yli 40 Lämmintä Kotia. Uskon tie ry tukee Lämmin Koti -työtä Baltiassa ja Israelissa. Tutustu tarkemmin: